Doslo k chybe v kodovani.

Pánuchos (předkrmové tortilly s krocaním masem a fazolemi, obr.)

suroviny
tortillas  12  ks  
frijoles refritos  360  g  dle receptu
krocan, krůta  240  g  pečeného
rajče  3  ks  
salát hlávkový  1  ks  
cibule červená  1  ks  
Počet porcí
4

rejstřík
Předkrmy
Přesnídávky
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Připravíme si opečené fazole Frijoles Refritos dle receptu a zbytky pečeného krocana, které rozebereme na nudličky. Tortilly opečeme nasucho na tálu doměkka, na ně dáme fazole, krocaní maso, nakrájená rajčata, salát a cibuli. Dochutíme stolními omáčkami.
Yukatánský recept.   



zavři okno