Doslo k chybe v kodovani.

Pescado de Campeche (smažená ryba z Campeche)

suroviny
filé rybí  8  ks  plátků ryby
mouka hladká  60  g  na obalení
chilipulver, chili powder  2  lžíce  
sůl    -  
olej    -  na smažení
omáčka  1  hrnek  dle receptu
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby mořské
odkaz na recept

Salsa de Orégano (omáčka z oregana)
Rybí filátka osolíme a obalíme v mouce smíchané s aromatickým chile. Smažíme v horkém oleji a na talíři polejeme horkou "omáčkou z oregana" (viz heslo Salsa de Oregano).  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |