Doslo k chybe v kodovani.

Pescado Empanado (smažená ryba obalovaná)

suroviny
limonky zelené  1  ks  
víno bílé  100  ml  suchého
olej  4  lžíce  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
sůl    -  
pepř mletý    -  
rybí filátka  1  kg  
mouka hladká    -  na obalení
vejce    -  na obalení
strouhanka    -  
olej    -  na smažení
oregáno  1  lžíce  
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby
odkaz na recept
 není
Připravíme marinádu ze šťávy limonku, vína, oleje, drobně sekané cibulky, drceného česneku, oregana, soli a pepře. Filé nakrájíme na porce a marinujeme nejméně 2 hodiny. Pak filé vyjmeme, osušíme, obalíme v trojobalu a smažíme po obou stranách. Podáváme s různými omáčkami.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |