Doslo k chybe v kodovani.

Pescado en Salsa de Alcaparras (ryba v kaparové omáčce)

suroviny
rybí filátka  8  ks  
voda  2  hrnky  
cibule  1  ks  
bobkový list  2  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
máslo  120  g  
mouka hladká  1  lžíce  
kapary  8  lžička  sekaných
Počet porcí
8


rejstřík
Ryby mořské
odkaz na recept
 není
Filátka podusíme v kastrolu na malém množství vody se sekanou cibulí, bobkovým listem, osolíme a opepříme. Uděláme máslovou zlatavou jíšku, rozpustíme, přidáme zbylou vodu i z udušené ryby, povaříme 5 minut, přidáme sekané kapary a filátka omáčkou přelijeme. Podáváme velmi horké.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |