Doslo k chybe v kodovani.

Pescado en Salsa de Avellanas (ryba v lískové omáčce)

suroviny
rybí filátka  8  ks  
víno bílé  400  ml  
olej olivový  3  lžíce  
chléb toustový  1  ks  plátek
petrželka - nať  1  lžíce  sekané
ořechy lískové  24  ks  jader
česnek  2  stroužek  
šafrán  1  balení  
sůl    -  
Počet porcí
8


rejstřík
Kotlík
Ryby mořské
odkaz na recept
 není
Rozmrazená filátka naložíme na 1 hodinu do vína. Na oleji osmažíme chléb po obou stranách, vyjmeme a opražíme oříšky. V hmoždíři utlučeme a utřeme osmažený chléb, oříšky, sůl, sekanou petržel, drcený česnek, šafrán a rozpustíme vínem z ryby, rozmícháme, nalijeme zpět na rybu, povaříme 10 minut a podáváme horké.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |