Doslo k chybe v kodovani.

Pescado en Salsa de Naranjas (ryba v pomerančové omáčce, obr.)

suroviny
rybí filátka  6  ks  
limonky zelené  1  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
olej olivový  60  ml  
rajčata  3  ks  
cibule  1  ks  
pomeranč  4  ks  
olivy zelené plněné  18  ks  
okurky nakládané  6  ks  malých
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy teplé
Ryby mořské
odkaz na recept
 není
Rozmrzlá filátka osušíme a naložíme na 3 hodiny do šťávy z limonku se solí a pepřem.
Do pekáče dáme půlku oleje, do něho vložíme filátka, na ně naklademe drobně sekaná rajčata, cibuli a přelijeme zbylým olejem. Dáme péci do středně vyhřáté trouby, když začínají filátka zlátnout, přelijeme je šťávou ze dvou pomerančů a necháme zapéct. Hotová filátka dáme na mísu, přelijeme šťávou z pekáče a ozdobíme olivami, plátky neloupaného pomeranče a půlkami hřebenově nasekaných okurčiček.
Podobně můžeme filátka připravit s ananasem a ozdobit šlehačkou.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |