Doslo k chybe v kodovani.

Pescado en Salsa Rojo (ryba v červené omáčce)

suroviny
máslo  60  g  
olej olivový  60  ml  
česnek  2  stroužek  
cibule  1  ks  
salsa enchilada (viz heslo)  2  -  hrnky
petrželka - nať  1  lžíce  sekané
ryba  1  kg  mořské
sherry  120  ml  
sůl    -  
olivy zelené plněné  18  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Ryby mořské
odkaz na recept

Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
V kastrolu rozpálíme máslo s olejem a osmažíme drcený česnek s drcenou cibulí, přidáme enčiládovou omáčku (můžeme použít i rajskou šťávu), petrželku a povaříme 5 minut, pak přidáme rybu nakrájenou příčně na silnější plátky, víno, osolíme a pomalu na míném ohni dusíme doměkka. Na talíři ozdobíme olivami.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |