Doslo k chybe v kodovani.

Pescado Frito de Cancún (smažená ryba z Cancúnu)

suroviny
filé rybí  8  ks  plátků
sůl    -  
pepř mletý    -  
kmín drcený  1  lžička  
limonky zelené  1  ks  šťáva
mouka hladká    -  na obalení
vejce  2  ks  
strouhanka    -  na obalení
olej    -  na smažení
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekané
omáčka  1  hrnek  dle receptu
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby mořské
odkaz na recept

Salsa de Aceitunas (olivová omáčka)
Rybí filátka posolíme, popepříme, pokmínujeme, zasypeme sekaným cilantrem, vymačkáme na ně celý limonek, jemně promícháme a dáme do lednice na půl dne zaležet. Pak je obalíme jako řízky a smažíme v hlubší vrstvě oleje. Podáváme se studenou "olivovou omáčkou" (viz heslo Salsa de Aceitunas).  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |