Doslo k chybe v kodovani.

Pescado Pibil (rybí kotlík)

suroviny
ryba  1.5  kg  2 až 3 druhy moř.
máslo    -  na vymazání pekáčku
cibule  500  g  
rajčata  6  ks  
chilipulver, chili powder  2  lžíce  
paprika červená velká  2  ks  oloupané
víno sherry  1  hrnek  
olej  120  ml  
sůl    -  
Počet porcí
8


rejstřík
Kotlík
Ryby mořské
Zapečená jídla
Puchero
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Mořské ryby (treska, halibut, huachinango - red snapper neboli červený chňapák, lat. Lutjanus campechanus) očistíme, nakrájíme na silnější plátky nebo větší kousky, máslem vymažeme pekáček, kotlík nebo litinový kastrol a dáváme střídavě vrstvy ryb, plátky cibule, plátky rajčat, posypeme chili a osolíme. Navrch poklademe proužky z očištěných oloupaných paprik, zalijeme vínem a olejem a zapečeme v troubě.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |