Doslo k chybe v kodovani.

Pescado Veracruzano (ryba v pálivé omáčce, obr.)

suroviny
olej olivový  120  ml  
cibule  1  ks  
česnek  3  stroužek  
papričky chipotle  4  ks  morita
limonky zelené  1  ks  šťáva
pepř mletý    -  
rybí filátka  8  ks  
brambory  4  ks  velké
chléb toustový  4  ks  plátky
máslo    -  na opečení chleba
canela  4  cm  drcené
cukr třtinový  1  lžíce  piloncillo
rajčata  4  ks  velká
avokádové listy  6  ks  i sušené
cilantro-nať koriandru  4  lžíce  
Počet porcí
8


rejstřík
Kotlík
Ryby mořské
odkaz na recept

Jak rehydratovat papričky, obr., video
Na polovině oleje osmažíme drcenou cibuli s česnekem, když zesklovatí, přidáme oloupaná a pokrájená rajčata, koření s mexickou skořicí canela, rehydratované papričky chipotle morita podélně rozříznuté na poloviny, celé avokádové listy a osmažíme 5 minut, přidáme cukr, šťávu z limonku a povaříme do požadované hustoty. Ve zbylém oleji osmažíme filátka, hotová dáme do omáčky, kam přidáme uvařené, na kousky nakrájené a dozlatova opečené brambory a ozdobíme trojúhelníky na másle opečeného toustového chleba a sekaným cilantrem.

  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |