Doslo k chybe v kodovani.

Bistec de Jalisco (biftek - steak z Jalisca)

suroviny
maso hovězí  1  kg  nízkého roštěnce
sůl    -  
tabasco    -  
pomeranč  1  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso hovězí
Minutky
odkaz na recept
 není
Maso na povrchu nařízneme do mřížky asi 1 cm hluboko z každé strany, do masa vetřeme sůl a necháme uležet. Grilujeme v kuse na dřevěném uhlí asi 10 min. po každé straně, chceme-li mít maso krvavé, jinak podle libosti dobu grilování prodloužíme. Hotové maso dáme na prkénko, vymačkáme na ně šťávu z pomeranče a nakrájíme na plátky. Podáváme s tortilami, fazolemi, rýží, opečenými bramborami nebo s chlebem, a samozřejmě s omáčkami.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |