Doslo k chybe v kodovani.

Pollo de la Plaza (kuře, jak se dělá na ulici, obr.)

suroviny
kuře  1  ks  velké
voda  4  hrnky  
petrželka - nať  2  lžíce  sekaná
česnek  4  stroužek  
cibule  2  ks  
sůl    -  
brambory  500  g  
mrkev  4  ks  
olej    -  na smažení
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
salát hlávkový  1  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Zelenina
Brambory
Kuře
Drůbež
odkaz na recept
 není
Kuře očistíme, rozdělíme na porce a ve velkém kastrolu uvaříme s petrželkou, česnekem a jednou cibulí doměkka asi 25 minut, mezitím v jiném hrnci uvaříme brambory a mrkev asi 15 minut ne úplně doměkka. V pánvi rozpálíme hlubší vrstvu oleje, kde osmažíme porce kuřete dozlatova, které hned dáváme na vrstvu na nudličky sekaného hlávkového salátu (můžeme použít i čínské zelí), v oleji po kuřeti osmažíme brambory, mrkev a drobně sekanou druhou cibuli a přidáme ke kuřeti. Vhodnou přílohou jsou enčilády plněné lučinou nebo balkánským sýrem a omáčka jitomate.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |