Doslo k chybe v kodovani.

Pollo Sonorano Asado (smažené kuře ze Sonory)

suroviny
brambory  500  g  
tykev  2  ks  max. 15 cm dlouhé
rajčata  3  ks  oloupaná
cibule  1  ks  
olej olivový  3  lžíce  
ocet vinný  1  lžíce  
olej    -  na smažení brambor
kuře  1  ks  rozdělené na porce
salát hlávkový  1  ks  menší
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
sůl    -  
oregáno  1  lžíce  
Počet porcí
4


rejstřík
Zelenina
Brambory
Kuře
Drůbež
odkaz na recept
 není
Brambory: Brambory nedovaříme, oloupeme, nakrájíme na plátky, zhluboka osmažíme a uchováme v teple.
Tykev: Tykve - cukety uvaříme ve slané vodě asi 10 min. a nakrájíme na plátky. Uchováme v teple.
Rajčata: Oloupaná rajčata rozmixujeme s cibulí, olivovým olejem a octem, osolíme, ochutíme, promícháme a necháme vychladit.
Kuře: Kuře stáhneme z kůže (kůži, křídla a drůbky použijeme na vývar nebo jiné pokrmy), nasekáme na poloviční porce, osušíme a neobalené je v hlubokém olejí prudce osmažíme dozlatova.
Jak podáváme: Na horké talíře dáme porce kuřete, překryjeme horkými bramborami a horkou tykví, pokropíme omáčkou z rajčat a ozdobíme sekaným zeleným salátem, posypaným oreganem a voňavým chile.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |