Doslo k chybe v kodovani.

Rabadilla y Huevera (slepičí ovar s vejci)

suroviny
slepice  1  ks  nosnice
máslo  2  lžíce  
voda    -  
sůl    -  
pepř celý    -  
bobkový list  2  ks  
nové koření  2  zrnko  
cibule  1  ks  
avokado  1  ks  
Počet porcí
1


rejstřík
Drůbež
Polévky
odkaz na recept
 není
Slepici očistíme, oddělíme stehna s biskupem a křídla, skelet s prsama v kůži ponecháme celý nedělený, vyjmeme vnitřnosti, a zvlášť dáme vaječník i se všemi vejci. Na pánvi na másle skelet opečeme po všech stranách. Pak dáme vše do hrnce, zalijeme vodou, přidáme koření, celou cibuli, osolíme a vaříme doměkka. Podáváme tak, že do větší polévkové misky dáme opečený a uvařený skelet, přidáme všechna vejce i s vaječníkem, na plátky krájené avokádo, zalijeme horkým vývarem a neseme na stůl. Doplníme omáčkami a křupavým bílým pečivem. Stehna, křídla a ostatní vnitřnosti nepodáváme, použijeme je pro jiné pokrmy nebo jako náplně.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |