Doslo k chybe v kodovani.

Relleno de Carne Picada (náplň z mletého masa)

suroviny
máslo  3  lžíce  
mandle  50  g  olupaných
maso hovězí  200  g  předního
maso vepřové  200  g  bůčku
česnek  2  stroužek  
rajský protlak  50  g  
rozinky  50  g  spařených
skořice mletá  0.25  lžička  
sůl    -  
hřebíček  1  ks  
ocet vinný červený  2  lžíce  
cukr krystal    -  dle chuti
Počet porcí
4


rejstřík
Maso
Náplně
odkaz na recept
 není
V pánvi na 1 lžíci másla osmahneme spařené a oloupané mandle dozlatova, vyjmeme a dáme do mixeru. Do pánve dáme mleté maso, zprudka opečeme, přikryjeme a necháme za občasného míchání vysmahnout. Mezitím do mixeru přidáme česnek, protlak, spařené rozinky, koření, ocet, osolíme, osladíme a rozmixujeme. Do jiné pánve dáme zbylé máslo, přidáme obsah mixeru a zprudka osmažíme asi 5 min. Pak přidáme maso, promícháme, převaříme a můžeme plnit. Hodí se do plněných paprik, tykví, takos, plněných květů tykve, pro enčilády a pod. Pokud chceme připravit tuto náplň z masa vepřového, přidáme nové koření, velkého panáka (50 ml) rumu a lžíci medu.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |