Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Aceitunas (olivová omáčka)

suroviny
olivy zelené  16  ks  vypeckovaných
česnek  1  stroužek  
cibule  1  ks  menší
olej olivový  6  lžíce  
vejce  3  ks  žloutky natvrdo
rajčatová šťáva  250  ml  
hořčice francouzská (Dijon)  1  lžíce  
sůl    -  
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekané
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
Do mixeru dáme olivy, česnek, cibuli, petržel, trochu rajčatové šťávy a rozmixujeme, přidáme olej, žloutky, zbylou rajskou šťávu, hořčici, osolíme, přidáme voňavé chili, znovu rozmixujeme na konsistenci majonézy a dáme vychladit do lednice. Podáváme zejména k horké rybě.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |