Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Almendras (mandlová omáčka)

suroviny
olej  2  lžíce  
mandle  375  g  loupaných
chléb  1  krajíc  starého
rajčata  2  ks  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
hřebíček  1  ks  
vývar  2  hrnky  
ocet estragonový  2  lžíce  
sůl    -  
pepř mletý    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
Na polovině oleje osmažíme mandle a chleba, osmažené umeleme nebo rozmixujeme společeně s rajčaty, cibulí, česnekem a hřebíčkem, pastu osmažíme na zbylém oleji 5 min., přidáme vývar a ocet, osolíme, opepříme a vaříme do požadované hustoty. Výborné k jazyku.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |