Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Cebolla (cibulová omáčka)

suroviny
chléb  4  krajíce  starého
ocet  4  lžíce  na namočení chleba
cibule  3  ks  velké
petrželka - nať  2  lžíce  
olej  4  lžíce  olivového
česnek  4  stroužek  
vývar  2  hrnky  
sůl    -  
pepř mletý    -  
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekaného
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
Chléb namočíme v octě, oloupanou celou cibuli uvaříme ve vodě dosklovata (cibuli nerozvaříme a chléb vyždímeme!), společně s petrželkou rozmixujeme a s pomocí vývaru přecedíme. Na pánvi v oleji osmažíme na podélné půlky rozkrojené stroužky česneku do hněda, vyjmeme je, přidáme cibulové pyré a vaříme do požadované hustoty. Do hotové omáčky vmícháme sekané cilantro.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |