Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)

suroviny
olej  3  lžíce  
česnek  4  stroužek  
paprika červená velká  6  ks  oloupaných
rajčatová šťáva  400  g  
sůl    -  
dobromysl-oregano  1  lžička  
kmín drcený  0.5  lžička  
chilipulver, chili powder  1  lžička  
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Na oleji osmahneme v mixéru rozmixovaný česnek s paprikou a trochou rajské šťávy nejméně 5 min., přidáme zbylou šťávu, koření, osolíme, případně zředíme trochou vody a povaříme ještě 10 minut.
Červené papriky by měly být silně pálivé, jako jalapeño, de árbol, pique, anebo skoro nepálivé pimento doplněné červenými habaneros.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |