Doslo k chybe v kodovani.

Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)

suroviny
cibule  1  ks  velká
česnek  3  stroužek  
rajčatová šťáva  400  ml  
olej    -  
sůl    -  
kmín drcený  1  lžička  
paprika pálivá sušená malá  2  ks  drcená
oregáno  1  lžička  
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Enchiladas
Salsa
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
V mixeru rozmixujeme sekanou cibuli a 3 stroužky česneku s trochou rajčatové šťávy, v litinové pánvi rozpálíme olej až se z něj kouří a přidáme obsah mixeru a za rychlého míchání osmažíme asi 5 min. Přidáme zbytek šťávy, sůl, kmín, oregano, pálivou chile papriku a asi 10 min. povaříme. Omáčka na enčilády musí být jemná a hladká, aby se v ní máčením tortily zjemnily. Zbylou omáčkou připravené enčilády před zapečením přelijeme.
Salsu můžeme také připravit z čerstvých rajčat a paprik, které předem opečeme a oloupeme - viz odkaz.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |