Doslo k chybe v kodovani.

Salsa Saba (omáčka saba, obr.)

suroviny
chile papričky sušené  6  ks  pálivé
voda  150  ml  na rehydratování
cibule  2  ks  
olej    -  
česnek  3  stroužek  
epazote  1  hrst  sekané
sůl    -  
voda  120  ml  
limonky zelené  1  ks  šťáva
Počet porcí
4


rejstřík
Nálev
Omáčky
Salsa
odkaz na recept

Jak rehydratovat papričky, obr., video
Sušené papriky rehydatujeme (viz heslo), dužinu dáme do kameninové misky, přidáme drcenou nebo strouhanou cibuli, česnek, zalijeme svařenou osolenou vodou (máme-li rádi pálivé, můžeme použít vodu z rehydratování paprik), přidáme šťávu z limonku, osolíme, přelijeme olejem, promícháme a necháme několik dní v chladu zaležet. Před podáváním přidáme čerstvé sekané epazote.  




<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |