Doslo k chybe v kodovani.

Sopa Cuauhtémoc (polévka Cuauhtémoc)

suroviny
rajčata  1  ks  velké, oloupané
cibule  1  ks  větší
česnek  3  stroužek  
vývar  1  l  
špenát  250  g  
tortillas  5  ks  i zlámaných
máslo  1  lžíce  
sýr  100  g  strouhaného
sádlo  1  lžíce  
sůl    -  
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
petrželka - nať  1  svazek  hladké
cilantro-nať koriandru  4  lžíce  sekaného
Počet porcí
4


rejstřík
Polévky
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Tortillas (tortilly, obr., video)
Rozmixujeme oloupané rajče s cibulí, česnekem a sekanou zelenou petrželkou a důkladně osmažíme na sádle, přidáme vývar a špenát, zavaříme, na másle osmažíme na kousky nalámané zbylé tortily a přidáme do polévky. Ochutíme, dosolíme, do talířů dáme bohatě sekaného čerstvého cilantra, zalijeme horkou polévkou, posypeme aromatickým chile a na stůl dáme misku strouhaného sýra.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |