Doslo k chybe v kodovani.

Sopa de Ajos (česneková polévka)

suroviny
chléb  4  krajíce  staršího
vývar  1  l  
sůl    -  
pepř mletý    -  
vejce  4  ks  ztracená
česnek  8  stroužek  
sádlo  2  lžíce  
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekaného
Počet porcí
4


rejstřík
Polévky
Vejce
odkaz na recept
 není
Krajíčky chleba rozkrájíme na čtvrtiny a necháme usušit v troubě. Na sádle osmažíme na půlky rozkrájený česnek dohněda, přidáme horký vývar, sůl, pepř, chvilku povaříme, odstavíme, vyjmeme česnek a naléváme do talířů, kam jsme předem na horké topinky vložili vejce a sekané cilantro.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |