Doslo k chybe v kodovani.

Sopa Seca de Arroz con Chiles (zapečená rýže s paprikami)

suroviny
rýže bílá (Arroz Blanco)  2  hrnek  vařená
paprika zelená špičatá  6  ks  oloupaných
sýr čedar  150  g  strouhaného
cibule  1  ks  strouhaná
pepř mletý    -  
máslo  2  lžíce  
sůl    -  
smetana zakysaná  400  ml  
cilantro-nať koriandru  3  lžíce  sekaného
Počet porcí
6


rejstřík
Rýže
Příkrmy jiné
Kotlík
Zapečená jídla
Suché polévky-kotlíky
odkaz na recept

Arroz Blanco (bílá rýže)
Arroz Mexicano (mexická rýže), Arroz Chapin (guatemalská rýže)
Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Rýži připravíme podle receptu Arroz Blanco (viz heslo). Opečené a olupané papriky podélně nařízneme, očistíme od semenníku a jader a naplníme polovinou strouhaného sýra, smíchaného se strouhanou cibulí a pepřem. Kotlík nebo zapékací misku vytřeme máslem, dáme vrstvu rýže, na ní plněné papriky, polovinu kysané smetany a polovinu zbývajícího sýra, překryjeme zbylou rýží, smetanou, sýrem, navrch dáme hoblinky másla a v troubě zapečeme dozlatova. Porce zdobíme sekaným cilantrem.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |