Doslo k chybe v kodovani.

Timbales Fríos (vaječný špalek studený)

suroviny
máslo  2  lžíce  
cilantro-nať koriandru  3  lžíce  
vejce  6  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
petrželka - nať  1  lžička  
rajčata  3  ks  velká
adobo-nálev, marináda  180  ml  
salát hlávkový  6  listy  
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy studené
Saláty
Vejce
odkaz na recept

Adobo, Escabeche (nálev, marináda na nakládání zeleniny, masa, ryb)
Timbales Calientes (vaječný špalek horký)
V lívanečníku připravíme volská oka podle receptu Timbales Calientes (viz heslo), ale místo opečeného chleba poklademe trochu teplé nebo vychladlé vejce na silný plátek velkého rajčete, který jsme před tím přelili studeným nálevem adobo (viz heslo).  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |