Doslo k chybe v kodovani.

Burritos (pečené plněné moučné tortily, obr.)

suroviny
tortillas  6  ks  velkých moučných
cibule  1  ks  velká
sádlo  1  lžíce  
frijoles refritos  400  g  
rajčata  3  ks  
sýr čedar  200  g  strouhaného
salát hlávkový  1  ks  
sůl    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy teplé
Tortily - Tortillas
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Tortily opečeme na suchém tálu nebo v mikrovlnce. Na pánvi na sádle osmahneme drobně sekanou cibuli, přidáme hotové fazole frijoles refritos a za míchání ohřejeme. Na tortilu (měly by být velké 20 až 25 cm v průměru) dáme vrstvu fazolí, ale okraje zachováme čisté, na fazole dáme drobně krájené oloupané rajče, osolíme, přidáme strouhaný sýr, trhaný salát a protilehlé kraje tortily lehce přehneme přes náplň, přehneme třetí kraj, jako bychom chtěli složit obálku a tortilu srolujeme ke zbývajícímu okraji tak, abychom neměli v rozích otvory. Tortily srovnáme vedle sebe do pekáčku a zapečeme v troubě asi 15 min. Podáváme s omáčkami a guacamole nebo plátky avokáda.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |