Doslo k chybe v kodovani.

Topopo (salát topopo, obr.)

suroviny
tortillas  2  ks  větší
frijoles refritos  0.5  hrnku  
hrášek sterilovaný  240  g  
papričky jalapeňo  2  ks  
cibulka zelená  2  ks  jarní
salát hlávkový  1  ks  
olej    -  
ocet    -  
sůl    -  
maso drůbeží  200  g  pečeného
avokado  1  ks  
sýr balkán  50  g  
paprika zelená špičatá  1  ks  oloupaná
rajčata  1  ks  
Počet porcí
2


rejstřík
Saláty
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Tortillas (tortilly, obr., video)
Talíř poklademe listy salátu, na ně dáme do křehka usmaženou tortilu, kterou pokryjeme vrstvou horkých opečených fazolí "frijoles refritos" a navršíme salát: smícháme zelený hrášek, sekanou jalapeňo papričku, trhaný salát, olej, ocet a osolíme. Salát vršíme do tvaru v Mexiku nejběžnějšího - do pyramidy nebo sopky. Strany obložíme plátky masa střídané plátky avokáda. Posypeme rozdrobeným sýrem a vršek ozdobíme dílkem rajčete a proužkem papričky jalapeňo. Na obrázku je salát topopo u dolního okraje.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |