Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Cebolla Roja (omáčka z červené cibule, obr.)

suroviny
cibule červená  500  g  
pomeranč  4  ks  
limonky zelené  3  ks  
sůl    -  
papričky habanero  2  ks  lehce opečené
cukr krystal  1  lžíce  
Počet porcí
6


rejstřík
Omáčky
Zelenina
Salsa
odkaz na recept
 není
Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kolečka. Na cibuli vymačkáme šťávu z pomerančů a limonků, osolíme, na tálu zlehka opečeme papričky, přidáme k cibuli, zamícháme a necháme přes noc zaležet. A přidáme-li ještě trochu cukru, je lahůdka zaručena. Vylepšení je od kuchaře Vráti z Děčína.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |