Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada de Atún con Aderezo de Aguacate (salát z tuňáka s avokádem, obr.)

suroviny
salát hlávkový  1  ks  
avokado  2  ks  
rajčata  2  ks  
cibulka zelená  4  ks  
tuňák  200  g  z konzervy
zálivka:    -  
majonéza  6  lžíce  
česnek  1  stroužek  
cibule  1  ks  
limonky zelené  1  ks  
tymián  1  lžička  
sůl    -  
pepř mletý    -  
bobkový list  2  ks  
Počet porcí
4


rejstřík
Saláty
odkaz na recept
 není
Na mísu upravíme listy salátu, poklademe kousky z 1 1/2 avokáda které pokapeme trochu šťávou z limonku, přidáme nadrobno krájená rajčata, sekanou zelenou cibulku, kousky tuňáka a přelijeme zálivkou.
Zálivka: Rozmačkáme půlku avokáda, přidáme majonézu, česnek, cibuli, šťávu z limonku, tymián, bobokový list, osolíme, opepříme, přidáme olej z tuňáka a důkladně promícháme. Do zálivky můžeme přidat rozmačkanou bramboru.

Jako variaci můžeme místo tuňáka použít plody moře (jak já říkám "mořské potvory") nebo jen krevety.  



<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |