Doslo k chybe v kodovani.

Caldo Tlalpeňo (polévka z Tlalpanu, obr.)

suroviny
vývar kuřecí  1  l  
česnek  2  stroužek  
cizrna  120  g  vařené
olej    -  
mrkev  1  ks  větší
cibule  1  ks  
saturejka    -  
sůl    -  
avokado  1  ks  
papričky chipotle  2  ks  uzené
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekané
kuře  0.5  ks  
Počet porcí
4


rejstřík
Polévky
odkaz na recept
 není
Do vývaru dáme kuře, česnek a vaříme 20 až 30 min., až je kuře měkké a vyjmeme ho a uchováme v teple. Na oleji osmahneme krátce drobně sekanou cibuli a mrkev, dáme do vývaru a vaříme další půlhodinu. Pak přidáme saturejku, vložíme kousky vykoštěného kuřete, vařenou cizrnu (i z konzervy) a necháme přejít var. Do misek dáme papričky chipotle nakrájené podélně na osminky, na kousky krájené avokádo, sekané zelené cilantro a přelijeme horkou polévkou. Podáváme s kousky limónku a omáčkou molcajete.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |