Doslo k chybe v kodovani.

Chicharrón en Salsa Jitomate (vepřové kůže v červené omáčce, obr., video)

suroviny
omáčka jitomate (salsa)  360  ml  
sádlo  300  g  vepřové
kůže  900  g  vepřová
paprika mletá pálivá    -  
soda jedlá  1  lžíce  
voda  3  l  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso vepřové
odkaz na recept

Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Salsa Jitomate (červená omáčka jitomate, obr.)
Vepřové kůže dobře omyjeme a pak asi hodinu povaříme ve vodě s jedlou sodou a necháme vychladit.
Vychladlé kůže nařízneme do mřížky o straně asi 3 cm a na rozpáleném sádle opečeme dozlatova, až naskakují bublinky. Ohřejeme červenou omáčku, dáme do ní nalámané opečené kůže a přikryté mírně prohřejeme.
Podáváme s tortilami a opečenými fazolemi.
Jako variantu můžeme podávat horké kousky chicharrón a máčet si je v omáčce.
Na obrázku jsou kolem pekáčku s kůžemi samé vypražené kůže. Video s přípravou chicharrónes je zde.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |