Doslo k chybe v kodovani.

Relleno Picadillo de Puerco (náplň z mletého vepřového masa)

suroviny
maso vepřové  500  g  mletého
máslo  1  lžíce  
česnek  2  stroužek  
rajský protlak  250  g  
rozinky  100  g  spařených
rum  50  ml  
hřebíček  1  ks  tlučený
sůl    -  
nové koření  2  zrnko  
ocet vinný červený  2  lžíce  
med  1  lžíce  
mandle  100  g  pražených
canela  1  cm  ruličky skořice drcené
Počet porcí
6


rejstřík
Maso vepřové
Náplně
odkaz na recept
 není
Maso umeleme a opečeme na másle dohněda. Přidáme drcený česnek, protlak, rozinky, rum, mexickou skořici canelu, hřebíček, nové koření, ocet, med a osolíme. Pomalu dusíme za častého míchání až se šťáva vyvaří a zůstane nám pasta. Přidáme sekané mandle, promícháme a použijeme jako náplň do tacos, empanadas, burritos, tykví apod.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |