Doslo k chybe v kodovani.

Relleno Picadillo de Carne de Res (náplň z mletého hovězího masa)

suroviny
špek  150  g  
cibule  3  ks  
maso hovězí  500  g  předního mletého
omáčka  1  hrnek  "chile rojo"
sůl    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso hovězí
Náplně
odkaz na recept

Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Na vysmahnutém špeku osmažíme cibuli dozlatova, přidáme maso a prudce opečeme, přikryjeme a za občasného míchání vydusíme až se začne přichytávat ke dnu a tvoří se karamel. Přidáme omáčku, dosolíme a přikryté pomalu dusíme, až se všechna tekutina vypaří a zůstane nám kyprá mastná pasta. Použijeme jako náplně pro tacos, enchiladas, burritos, tykve a pod.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |