Doslo k chybe v kodovani.

Lonchas de Carne de Res (hovězí plátky jako minutka)

suroviny
maso hovězí  600  g  plátků z hrudí
sůl    -  
pepř mletý    -  
mouka hladká    -  na poprášení
máslo  1  lžíce  
cibule  1  ks  
nové koření  2  zrnko  
vývar hovězí    -  na podlévání
olej  1  lžíce  
mandle  100  g  oloupaných
kakao práškové  1  lžíce  
med  1  lžíce  
worcester  1  -  lžička
paprika mletá silně pálivá  0.5  lžička  
Počet porcí
4


rejstřík
Maso hovězí
Minutky
odkaz na recept
 není
Hovězí plátky naklepeme natenko, nasolíme, opepříme, pokapeme šťávou z limetky a zakápneme worcestrem a necháme zaležet.
Připravíme si omáčku: V pánvi na másle osmahneme drobně sekanou cibuli, přidáme nové koření, osmahneme a dáme do mixeru. Přidáme oloupané a drobně sekané mandle, opražené na oleji, kakao, med, worcestershire sauce, mletou papriku, trochu vývaru a rozmixujeme. Vrátíme do pánve, dochutíme a převaříme.
Do jiné, rozpálené pánve dáme pár kapek oleje, plátky po obou stranách skoro na sucho opečeme, dáme na talíř a podáváme přelité omáčkou.
Jako přílohu dáme rýži nebo brambory a stolní omáčky.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |