Doslo k chybe v kodovani.

Pambacitos Compuestos (chuťovky z banketek)

suroviny
rohlíky  12  ks  banketek
máslo  3  lžíce  bylinkového
salát hlávkový  1  ks  
brambory  5  ks  vařených
zálivka:    -  
párek  1  ks  spišský
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
sýr čedar  50  g  strouhaného
Počet porcí
6


rejstřík
Dezerty
Předkrmy
odkaz na recept

Adobo, Escabeche (nálev, marináda na nakládání zeleniny, masa, ryb)
Salsa Vinagreta (octová omáčka)
Ensalada Cesar (salát podle Cesara Cardiniho, obr.)
Coctel de Aguacate (avokádový koktejl)
Banketkové rohlíčky podélně rozřízneme, střídku vydlabeme a upotřebíme jinak. Vydlabané krusty usušíme v troubě a ještě horké je uvnitř pomažeme bylinkovým máslem dle receptu na "Ensalada Cesar" a necháme znovu dosušit. Listy salátu tence nasekáme, vařené brambory rozmačkáme lehce vidličkou a oboje smícháme se zálivkou buď dle receptu "Adobo" nebo "Salsa Vinagreta". Do vysušené krusty dáme trochu směsi brambor se salátem, na ní pár zlehka opečených koleček párku, okořeníme chili, posypeme strouhaným sýrem a překryjeme horní půlkou banketky. Uschováme ve vyhřáté troubě a podáváme horké na zbylých salátových listech s avokádovým koktejlem ("Coctel de Aguacate").  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |