Doslo k chybe v kodovani.

Pánuchos de Pescado (rybí chuťovky)

suroviny
dalamánek  6  ks  
olej    -  na smažení
cibule  1  ks  
rajčata  2  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
petrželka - nať  1  lžíce  
ryba  150  g  hotových zbytků
frijoles refritos  6  lžíce  
cilantro-nať koriandru  3  lžíce  sekaného
Počet porcí
6


rejstřík
Ryby
Dezerty
Předkrmy
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Dalamánky podélně rozřízneme, vydlabeme střídku, kterou použijeme jinak. Krusty osmažíme v oleji a osušíme papírovým ubrouskem. V oleji spejchneme drobně sekanou cibuli dosklovata, přidáme oloupaná nasekaná rajčata, petrželku, osolíme, opepříme a vysmahneme, přidáme kousky ryby (může být na př. i sardinka z konzervy) a povaříme do požadované hustoty. Na troše vody opečeme fazole ("Frijoles refritos"), pomažeme dna spodních půlek dalamánků, přidáme rybí směs, zasypeme cilantrem, překryjeme horní půlkou, dáme do vyhřáté trouby a podáváme s koktejlem, čajem nebo micheladou.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |