Doslo k chybe v kodovani.

Sopa Seca de Arroz Negro (černá rýže)

suroviny
fazole černé suché  100  g  
voda    -  
olej  1  lžíce  
cibule  1  ks  
rajčatová šťáva  250  ml  
rýže  2  hrnky  
voda  2  hrnky  
sůl    -  
pepř mletý    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Rýže
Příkrmy jiné
Přílohy
odkaz na recept
 není
Fazole přebereme, propereme a namočíme přes noc ve dvojnásobném množtví vody, ve které je bez osolení uvaříme do měkka, když se nám voda začne ztrácet, vaříme za stálého míchání až se nám udělá kaše. Kaši s trochou vody propasírujeme a uschováme. Na olej dáme sekanou cibuli a přebranou rýži a smažíme, až cibule začíná hnědnout a rýži se dělají tmavé prdelky přidáme rajskou šťávu, vodu, osolíme, opepříme a vaříme přikryté na mírném ohni 10 min. Pak přidáme fazolovou kaši s vodou (podle hustoty kaše 1 až 1 1/2 hrnku) a přikryté mírně vaříme, až je rýže měkká, asi dalších 10 až 15 min.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |