Doslo k chybe v kodovani.

Caldeirada (rybářská bašta)

suroviny
brambory  1  kg  
voda    -  
ryby  1  kg  3 druhy mořských
olej olivový    hrnek  
česnek  12  stroužek  
chile papričky sušené  4  ks  
ocet vinný  1  lžíce  
sůl    -  
chilipulver, chili powder    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Kotlík
Ryby mořské
odkaz na recept
 není
Brambory oloupeme a uvaříme v kotlíku nebo kastrolu. Když jsou skoro hotové, přidáme kousky očištěné ryby a krátce povaříme. Pak opatrně ne zcela zcedíme. V pánvi rozpálíme olej a osmažíme oloupané celé stroužky česneku dozlatova, přidáme celé sušené papričky a ocet, přesmahneme a přidáme k rybě s bramborem. Dosolíme, zasypeme chili a podáváme na stůl v kotlíku, ve kterém se ryba uvařila.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |