Doslo k chybe v kodovani.

Pescado Relleno (plněná ryba)

suroviny
ryba  1  ks  1 až 1,5 kg
rajčata loupaná v konzervě  1  ks  
cibule  1  ks  
brambory  3  ks  
voda    -  
sůl    -  
mandle  12  ks  loupaných
kapary  12  ks  
sádlo  1  lžíce  
ocet vinný  1  lžíce  
cukr    -  
papričky jalapeňo  1  ks  sekaná
olej olivový  3  lžíce  
citron  1  ks  
petrželka - nať  1  lžíce  nebo cilantro
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby
odkaz na recept
 není
Rybu očistíme, odstraníme žábry, případně ještě podélně nařízneme. Připravíme si a nasekáme na drobno oloupaná rajčata, cibuli, vařené brambory, oloupané a opražené mandle a kapary. Na sádle osmažíme všechny nasekané suroviny asi 5 min., přidáme ocet, cukr, sekanou jalapeňo papričku, dosolíme a povaříme do potřebné hustoty. Vnitřek ryby vymastíme olejem a nasolíme, naplníme připravenou směsí a zašijeme. Pečeme ve vymaštěném pekáčku, pokapané šťávou z citronu a zalité zbylým olejem. Hotové podáváme v pekáčku, sypané zelenou petrželkou nebo cilantrem.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |