Doslo k chybe v kodovani.

Pescado con Hígados de Pollo (ryba s drůbežími játry)

suroviny
rybí filátka  8  ks  
voda  1  hrnek  
bobkový list  2  ks  
citron  1  plátek  
játra drůbeží  400  g  
chléb  1  krajíc  
ocet vinný  3  lžíce  
sádlo  1  lžíce  
olej  3  lžíce  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
paprika zelená špičatá  1  ks  oloupané
rajčatová šťáva  300  ml  
sůl    -  
pepř mletý    -  
pepř jamajský -nové koř. ml.    -  
hřebíček  1  ks  tlučený
skořice mletá    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Filátka udusíme s bobkovým listem a plátkem citronu. Krajíc chleba usušíme a namočíme do jedné lžíce octa s trochou vody, nasáklý chleba utřeme s vařenými játry. Na sádle s jednou lžící oleje osmažíme rozmixovanou cibuli s česnekem a oloupanou a očištěnou paprikou (asi 5 min.), přidáme rajskou šťávu, povaříme, přidáme utřený chleba s játry, tlučené koření (od každého asi 1/8 lžičky), zředíme trochou vývaru z ryby a povaříme. Přidáme rybu, prohřejeme a před podáváním přidáme zbylý ocet a olej.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |