Doslo k chybe v kodovani.

Albóndigas de Pescado (rybí karbanátky)

suroviny
olej    -  na smažení
cibule  1  ks  menší
petrželka - nať  1  lžíce  sekané
ryba  500  g  zbylé
tabasco    -  
vejce  2  ks  
strouhanka    -  půl hrnku
sůl    -  
mouka hladká    -  na obalení
salsa jitomate (viz heslo)  1  hrnek  
Počet porcí
4


rejstřík
Předkrmy teplé
Ryby
odkaz na recept

Salsa Jitomate (červená omáčka jitomate, obr.)
Na troše oleje osmahneme sekanou cibuli dozlatova, přidáme sekanou petrželku, osmahneme, sejmeme z ohně, vmícháme zbylou hotovou rybu rozebranou na kousky, zakápneme tabaskem, smícháme s ušlehanými vejci, osolíme, zahustíme strouhankou, vytvoříme karbanátky, obalíme je v mouce a osmažíme v hlubší vrstvě oleje. Podáváme s horkou omáčkou jitomate.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |