Doslo k chybe v kodovani.

Almuerzo de Borracho (opilcova spása)

suroviny
maso  500  g  
šunka  250  g  vcelku
voda    -  
sůl    -  
paprika pálivá čerstvá  2  ks  oloupané
cibule  1  ks  
olej olivový  4  lžíce  
ocet  2  lžíce  
pepř mletý    -  
chilipulver, chili powder    -  
adobo-nálev, marináda  120  g  
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekaného
Počet porcí
4


rejstřík
Maso
Přesnídávky
odkaz na recept

Adobo, Escabeche (nálev, marináda na nakládání zeleniny, masa, ryb)
Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Dobré libové přední hovězí nebo vepřovou krkovičku uvaříme s celým kusem šunky (nejlépe syrové od kosti) doměkka. Vývar použijeme na polévku. Maso nakrájíme na malé kousky a ještě teplé smícháme se sekanou cibulí a oloupanou paprikou (viz Přímé odkazy), přidáme olej, ocet, osolíme, opepříme, přidáme sekané cilantro, (nebo naložíme do libovolné verze nálevu Adobo - viz odkazy), promícháme, dáme do misky, posypeme chili nebo sladkou paprikou a dáme vychladit.
Podáváme opilcům, kteří přežili.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |