Doslo k chybe v kodovani.

Picadillo con Salsa de Ciruela Pasa (sekaná ve švestkové omáčce)

suroviny
švestky  200  g  sušených
paprika pálivá sušená  2  ks  rehydratované
maso telecí  1  kg  nebo jehněčí
špek  50  g  
vejce  1  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
pepř jamajský -nové koř. ml.    -  
mouka hladká    -  na obalení
víno červené  200  ml  
vývar telecí  120  ml  
sůl    -  
maizena  1  lžíce  
sádlo    -  na smažení
Počet porcí
4


rejstřík
Maso
Maso telecí
odkaz na recept

Jak rehydratovat papričky, obr., video
Sušené švestky namočíme alespoň na půl dne do vody. Sušené pálivé papriky rehydratujeme podle receptu ("jak rehydratovat...). Maso umeleme, smícháme s dužinou z paprik, drobně sekaným špekem, vejcem, osolíme, opepříme, okořeníme, utvoříme šišku, obalíme v mouce a na sádle po všech stranách opečeme. Švestky zcedíme, vypeckujeme, očistíme, vidličkou je rozetřeme s vínem a dáme se sekanou do pekáčku a pečeme, podléváme vývarem, v závěru zalijeme maizenou rozpuštěnou ve vývaru, dosolíme a dopečeme.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |