Doslo k chybe v kodovani.

Chuletas de Cordero a la Mascarada (jehněčí kotlety ´maškaráda´)

suroviny
brambory  1  kg  
mléko  3  lžíce  
žloutky  2  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
máslo  2  lžíce  
maso jehněčí  8  ks  kotlet
strouhanka  1  -  hrnek
vejce  2  ks  
olej    -  na smažení
Počet porcí
4


rejstřík
Maso
Maso jehněčí
odkaz na recept
 není
Brambory uvaříme ve slané vodě, zcedíme, propasírujeme, přidáme mléko, žloutky, osolíme, opepříme a dobře promícháme nebo prošleháme. Na másle opečeme naklepané a osolené kotletky, osušíme, dobře pokryjeme a obalíme v bramborové kaši, rukama ještě kaši na kotlety přitlačíme, ale krajové kosti necháme vyčnívat. Obalíme ve strouhance, pak v rozšlehaných vejcích a znovu ve strouhance, a osmažíme v hlubší vrstvě oleje po obou stranách. Vyčnívající kosti obalíme papírovými kornoutky a podáváme horké se zeleným salátem nebo zelenými omáčkami nebo obojím.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |