Doslo k chybe v kodovani.

Carne de Ternera con Salsa de Atún (telecí v tuňákové omáčce)

suroviny
maso telecí  500  g  kýty
voda    -  
sůl    -  
saturejka    -  
šalvěj    -  
pepř celý  5  zrnka  
hřebíček  1  ks  
tuňák  120  g  konzerva
sardelky  1  plechovka  
žloutky  3  ks  natvrdo vařené
hořčice francouzská (Dijon)  1  lžíce  
olej olivový  2  lžíce  
limonky zelené  1  ks  šťáva
pepř mletý    -  
cilantro-nať koriandru  1  lžíce  sekané
kapary  3  lžíce  
potočnice  1  svazek  
Počet porcí
4


rejstřík
Maso telecí
Saláty
Ryby mořské
Předkrmy
odkaz na recept

Ensalada Cesar (salát podle Cesara Cardiniho, obr.)
Maso uvaříme v osolené vodě se saturejkou, šalvějí, pepřem a hřebíčkem doměkka, ještě teplé nakrájíme na plátky, dáme na mísu a necháme vychladit. Tuňáka z konzervy i s olejem utřeme s filátkama z ančoviček, se žloutky, hořčicí, olejem, šťávou z limonku dohladka, osolíme, opepříme, přidáme sekané cilantro a kapary, promícháme a maso na míse přelijeme. Dáme vychladit a podáváme sypané čerstvě sekanou potočnicí nebo řeřichou zahradní. Vhodnou přílohou jsou plátky opečené veky s bylinkovým máslem - viz "Ensalada de Cesar".  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |