Doslo k chybe v kodovani.

Pollo en Nogada (kuře v ořeší)

suroviny
ořechy vlašské  20  ks  spařených
mandle  20  ks  loupaných
ořechy lískové  20  ks  spařených
sezamová semínka  1  lžíce  pražených
kuře  1  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
citron  1  ks  
sádlo  2  lžíce  
cibule  1  ks  
šunka  200  g  vcelku
vývar kuřecí  250  ml  
sherry  250  ml  
Počet porcí
4


rejstřík
Kuře
Drůbež
odkaz na recept
 není
Ořechy spaříme, oloupeme, nasekáme a na trošce oleje opražíme, sezamová semínka opražíme pod pokličkou a vše v hmoždíři utlučeme nebo rozmixujeme. Kuře rozdělíme na porce, potřeme šťávou z citronu, solí a pepřem a necháme 2 hod. zaležet. Pak rozpálíme sádlo, porce kuřete po všech stranách postupně opečeme a vyjmeme, v tuku osmažíme drobně sekanou cibuli se šunkou krájenou na kostičky, přidáme vývar, sherry, opečené kuře a dusíme. Když je maso téměř hotové, přidáme ořechovou pastu a dodusíme doměkka. Podáváme horké s barevnou rýží.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |