Doslo k chybe v kodovani.

Salsa Campechana (omáčka z Campeche, obr.)

suroviny
česnek  4  stroužek  
grapefruit  1  ks  červený
limonky zelené  1  ks  
sůl    -  
paprika sušená  4  ks  pasilla
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept

Jak rehydratovat papričky, obr., video
Papriky ancho rehydratujeme, odstraníme stopky a semenníky, pokrájíme a dáme do mixeru. Česnek ve slupce opečeme dohněda, až je měkký, pak oloupeme, dáme do mixeru. Z ovoce vymačkáme šťávu do mixeru, osolíme a všechno krátce rozmixujeme, dochutíme dle gusta, promícháme, necháme alespoň půl hodiny stát a pak dáme na stůl.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |