Doslo k chybe v kodovani.

Carne Asada de Oaxaca (grilované steaky)

suroviny
klobása papriková  3  ks  
maso hovězí  600  g  svíčkové
sůl    -  
máslo    -  
paprika zelená špičatá  3  ks  neloupané
banány  3  ks  
olej    -  
grapefruit  2  ks  šťáva
maso vepřové  400  g  panenky
mesquite  3  lžíce  
Počet porcí
6


rejstřík
Minutky
Maso
odkaz na recept
 není
Maso nakrájíme šikmo přes vlákno na steaky asi 1,5 cm silné, hřbetem dlaně naklepeme, bohatě posypeme mesquite a naložíme do marinády z trocha oleje se šťávou z grapefruitu a necháme alespoň půl dne uležet. Klobásy uvaříme, podélně rozpůlíme a s masem je grilujeme na dřevěném uhlí. Hotové maso mírně osolíme, naklademe na talíře a přidáme pečené papriky a pečené banány.
Pečené papriky:
Očištěné a na proužky nakrájené papriky opečeme na másle asi 5 min. a podáváme.
Pečené banány:
Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a opékáme na másle na mírnějším ohni nejprve rozpůlenou stranou asi 10 min., opatrně obrátíme a pečeme dalších asi 5 min. a ihned podáváme.
Banány by měly být mírně nezralé. Podáváme s omáčkami.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |