Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada Ah Tzun Vuj Verde (salát Cumbuch zelený)

suroviny
fazolky  100  g  zelené, lusky
hrášek  100  g  
miltomate  50  g  , není-li, tak
angrešt  50  g  
papričky jalapeňo  1  ks  
pepř zelený  0.5  lžičky  celý, naložený
sůl    -  
olej  1  lžíce  kukuřičný
cilantro-nať koriandru  1  lžíce  
Počet porcí
8


rejstřík
Saláty
odkaz na recept
 není
Předpokladem je použití konzervovaných fazolek a hrášku. Máme-li čerstvé, ovaříme do křehka. Zcezené zelené fazolky nakrájíme šikmo na nudličky, dáme do misky, přidáme zcezený hrášek, spařené miltomate (vypadá to jako velká zelená židovská třešeň, také se tomu říká tomatillo nebo physalis) nebo angrešt rozkrojený na poloviny a pak nakrájený na nudličky, na drobné nudličky krájenou papričku jalapeňo, přidáme lžíci nálevu z jalapeňo, zelený pepř, osolíme, zakápneme olejem, přidáme sekané cilantro, zamícháme a naaranžujeme s ostatními saláty na mísu, navrch vložíme čerstvou snítku cilantra.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |