Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada Ah Tzun Vuj Negra (salát Cumbuch černý)

suroviny
fazole  50  g  černé, uvařené
sůl    -  
švestky  50  g  sušené, vypeckované
olivy  50  g  černé, vypeckované
rýže  50  g  vařená
kaštany  50  g  pečené, oloupané
olej olivový  1  lžička  pokapat
limonky zelené  1  ks  
melasa třtinová  1  lžíce  
saturejka  2  ks  čerstvé snítky
Počet porcí
8


rejstřík
Saláty
odkaz na recept
 není
Fazole zcedíme, dáme do misky, tekutinu uchováme a dáme stranou. Fazole osolíme a promícháme, přidáme omyté, spařené, vypeckované a na drobné nudličky nakrájené švestky, podobně připravené olivy (černé olivy ne z nálevu!, musí být sušené, připravené podobně jako švestky), vařenou rýži přelijeme horkou tekutinou z fazolí, zcedíme, necháme okapat a trochu osušit a vychladnout a pak ji přidáme do misky, dál přidáme pečené, oloupané a drcené kaštany, zakápneme olejem, z limonku vypreparujeme jeden dílek, oloupeme a prsty rozdělíme na kapičky, které bez šťávy přidáme do misky, promícháme, dochutíme a naaranžujeme na mísu k ostatním salátům. Přelijeme proužkem melasy a ozdobíme snítkami čerstvé saturejky.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |